sincer sa fie am vazut cel putin 3-4 admini pe ...sa nu dau nume comunitatii.. ) ... da nu is jucatori fideli acelei comunitati.. sa zici ca joaca numa acolo
auzi star ....cred ca ai face bine sa te interesezi inainte de a face afirmatii aiurea legate de munca pe care am prestat-o pt d.c.c.o ....
Am vrut eu sa fiu in rezerva, nu ma obligat nimeni, si nu am facut nimik de care sa imi fie rusine si de care sa fug, a fost pur si simplu alegerea mea.
Prietene nu uita ca fiecare departament din politie se ocupa in functie de specific doar de anumite tipuri de infractiuni..asa ca nu ii baga pe toti in aceeasi oala.
Si mai scuteste-ma cu bataia cu minerii sau cu inundatiile si salvatul vietilor.......fiecare cu meseria si cu riscurile ei. Nu numai jandarmii salveaza vieti.....tu ar trebui sa stii destul de bine ce fac si cei din d.c.c.o tinand cont ca se colaboreaza foarte mult cu jandarmii la diferite misiuni.
. Pacat ca nu pot intra in detalii legate de misiuni dar sunt sigur ca nu ai putea face in viata ta ce am facut eu si nu ai sa ajungi niciodata sa intri in acest departament. Orice taran care a pascut oile se pote face jandarm( nu ma refer la tine..stii tu exact despre ce e vb ) dar in d.c.c.o nu poate ajunge oricine oricand.
Cred ca asta spune totul legat de mintea fiecaruia dintre noi. Nu ai nici un drept sa ma faci involuat tinand cont de joburile avute de fiecare dintre noi.
Si apropo eu lucram deja in "sistem" din 2005.... tu probabil pe vremea aia de abia asteptai majoratul.
Hai sa incheiem povestitul asta ca nu duce la lucruri bune.
(apropo daca chiar vrei sa vezi cum e sa fii in locul meu te invit la o bere si iti povestesc)
Editat de MiDaS la 30-07-2010 22:20
off mai mai, voi crede-ti ca pirateria o sa mai tina mult in Romania ? eu zic ca nu
Editat de dk_bacchus_ro la 31-07-2010 09:35
Life is not about how many breaths we take,it's about the moments that take our breath away!
Midas, daca intri peste ciori cum intri in rush pe dust 2, ai toata aprecierea mea, da-le si 2 grenade inainte cu dedicatie pt mine, vreau sa te vad la stiri cum ii scoti orbi de la flash de urechi si in curu gol Daca nu acum atunci cine... daca nu eu atunci cand ?
dk_bacchus_ro a scris:
Off mai mai, voi credeti ca pirateria o sa mai tina mult in Romania ? eu zic ca nu
O sa tina, pentru ca 50$ pe un joc este un pret mult prea mare pentru majoritatea, si nu vad o imbunatatire a situatiei financiare a popu.latiei (cam slabut pluginul de cenzurare) Romaniei in viitorul apropiat. Daca se vor baga niste preturi de bun simt, cum e cs-ul cu 10 $/euro - s-ar putea sa se schimbe ceva, dar nici de asta nu sunt prea sigur.
Editat de SS la 31-07-2010 11:08
http://Twilight-wow.com Server nou de WoW 3.3.5 cu 3 realmuri:
1---------------HIGH RATE---------------------
2---------------Blizzlike-------------------------
3---------------Fun------------------------------
1--[Teleporter,mini-mall,t7 INSTANT,all bg work 100%,arena work 100%,(ICECROW CITADEL on! 10/25 NORMAL/HEROIC SPAWN AND SCRIPTED 98% LICH KING ON ! bug fixes 97% all quest dk WORK 100%,talent WORK 98%,spell WORK 99%.....HAVE FUN!!]
2--[Dungeons and Raids Work 99%,all bg work 100%,arena work 100%, 3X RATES,spell work 98%/talent work 97%,ICC 10/25 NORMAL/HEROIC SPAWN AND SCRIPTED 99% LICH KING ON!!!
3--[S8,T10 INSTANT!!,CUSTOM WEAPON ,CUSTORM ARMOR,CUSTOM VENDOR AND VERY GREAT MALL..arena work 100%,all bg work 100%]
********************************H A V E F U N**************************************
**********JUST ENTER AND YOU SEE DIFFERENCE******************
*RECRUTAM DEVELOPERI SI WEBDESIGNERI CU MULTA EXPERIENTA IN DOMENIU* r3d_dzl pt mai multe detalii
http://Twilight-wow.com Server nou de WoW 3.3.5 cu 3 realmuri:
1---------------HIGH RATE---------------------
2---------------Blizzlike-------------------------
3---------------Fun------------------------------
1--[Teleporter,mini-mall,t7 INSTANT,all bg work 100%,arena work 100%,(ICECROW CITADEL on! 10/25 NORMAL/HEROIC SPAWN AND SCRIPTED 98% LICH KING ON ! bug fixes 97% all quest dk WORK 100%,talent WORK 98%,spell WORK 99%.....HAVE FUN!!]
2--[Dungeons and Raids Work 99%,all bg work 100%,arena work 100%, 3X RATES,spell work 98%/talent work 97%,ICC 10/25 NORMAL/HEROIC SPAWN AND SCRIPTED 99% LICH KING ON!!!
3--[S8,T10 INSTANT!!,CUSTOM WEAPON ,CUSTORM ARMOR,CUSTOM VENDOR AND VERY GREAT MALL..arena work 100%,all bg work 100%]
********************************H A V E F U N**************************************
**********JUST ENTER AND YOU SEE DIFFERENCE******************
*RECRUTAM DEVELOPERI SI WEBDESIGNERI CU MULTA EXPERIENTA IN DOMENIU* r3d_dzl pt mai multe detalii